TarkanMania TarkanMania.net YÖNETİM
Mesaj Sayısı : 549 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 23/02/10 Yaş : 36 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Tarkan:''Orduya Katılmam'' Çarş. Mart 03, 2010 9:16 pm | |
| Tarkan: 'Orduya katılmam' 27-07-2006 Milliyet Türk pop müziğinin megastarı Tarkan, Bulgaristan’da çıkan Eva adlı bir derginin son sayısına verdiği demeçte özel hayatıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Başkent Sofya’da 1 haziranda kapalı gişe konser veren Tarkan, Eva dergisi muhabiri Roslava Kumanova’ya demecinde, evliliğe inanmadığını belirtti. "BEN HAYATTA ASKERİM" Askerlik sorunu konusuna da değinen Tarkan, depremzedelere para verirken, bunu askerlikten kurtulmak için yapmadığını kaydetti. İlk albümü ve özellikle "Şıkıdım" şarkısından sonra çok ünlü olup, tüm Avrupa’da konser verirken, Türkiye’de kendisinden her şeyi bırakıp, 18 ay askerlik yapmasının istendiğini anlatan Tarkan, şunları söyledi: "O kadar başarılı olduğum bir anda bunu yapmayacağıma karar verdim. Zira, asla orduya katılmam, çünkü savaşa inanmam. Ancak onlar ısrarlıydı ve 16 ay boyunca Türkiye’ye ayak basmadım, çünkü beni gözaltına alacaklardı. Vatandaşlığımı da alacaklardı. Kendime, inandıklarıma, müziğime güvendim ve onların yapacaklarını umursamıyordum. İçgüdüm ’askere gitme’ diyordu. Ben hayatta askerim. Şansıma paralı askerlik yasası çıktı. Böylece birkaç arkadaşla birlikte bir aylık askerlik yaptık. Çok zor, ancak çok da eğlenceliydi." [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|