TarkanMania TarkanMania.net YÖNETİM
Mesaj Sayısı : 549 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 23/02/10 Yaş : 36 Nerden : İSTANBUL
| Konu: NİL’İN TARKAN AŞKI REKLAM MI? Çarş. Nis. 07, 2010 12:00 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Genç popçu Nil Özalp, yeni albümü Acıkolik le birlikte Tarkanın aşkı olarak anılmaya başladı. Nil Özalp Tarkanın aşkı olarak gündeme gelmeyi istemezdim diyerek kafalarda soru işareti bıraktı. Radyo Klas‘ta Michael Kuyucu‘ya konuk olan Nil Özalp,”Tarkan ile adının anılmasından rahatsızlık duydun mu ?” sorusuna “Gururlandım” yanıtını verdi. Güzel Popçu, Tarkan’dan dolayı değil, aşk haberleri ile gündeme gelen bir insan olmak istememiştim. O anlamda rahatsız oldum.İnsanlar reklam yapıyormuşum diye düşünürler, algılarlar diye üzüldüm” dedi. Michael Kuyucu‘nun “peki bu Tarkan aşkı asparagas haber mi ?” sorusu üzerine Nil Özalp yanıt vermedi ve “geçelim” diyerek yorum yapmaktan kaçındı. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son TarkanMania tarafından Cuma Nis. 09, 2010 9:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
ece dilara
Mesaj Sayısı : 5 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 34 Nerden : ankaraaa
| Konu: Geri: NİL’İN TARKAN AŞKI REKLAM MI? Cuma Nis. 09, 2010 10:31 am | |
| [b][i]çok uyanıksın be nil özalp ! | |
|
Mesaj Sayısı : 549 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 23/02/10 Yaş : 36 Nerden : İSTANBUL
| |
ece dilara
Mesaj Sayısı : 5 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 09/04/10 Yaş : 34 Nerden : ankaraaa
| Konu: Geri: NİL’İN TARKAN AŞKI REKLAM MI? Cuma Nis. 09, 2010 12:51 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: NİL’İN TARKAN AŞKI REKLAM MI? Cuma Nis. 09, 2010 1:03 pm | |
| - ece dilara demiş ki:
geldim canım benim:)) kambersiz düğün olurmu yaww?? :D hayırlı uğurlu olsun:) alışmaya çalışıorum şimdi buraya yawaştan çözüyorumm:) herhalde canım sensiz tarkan forumu olur mu hiççç:)))) alışırsın kolayca....:) sen foruma ayak uyduramazsan ben de forumu sana uydururum tatlım merak etmeee :lol!: | |
|
ece dilara
| Konu: Geri: NİL’İN TARKAN AŞKI REKLAM MI? Cuma Nis. 09, 2010 1:30 pm | |
| | |
|