TarkanMania TarkanMania.net YÖNETİM
Mesaj Sayısı : 549 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 23/02/10 Yaş : 36 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Adım adım Avrupa Perş. Mart 04, 2010 1:35 am | |
| Adım adım Avrupa 15.03.1999 Pop müziğinin megastar sanatçısı Tarkan, vatani görevini yapmamak için ileri sürdüğü Avrupa turnesini sürdürüyor. Fransa'daki konserlerini tamamlayan Tarkan, şimdi Almanya, Belçika, Avusturya, İngiltere, Hollanda arasında koşuşturuyor. Yurt dışındaki konserlerine verdiği önem açısında büyük bir titizlik gösterdiği organizasyonları aksatmamak için her konuyu ince eleyip, sık dokuyan Tarkan, özellikle güvenlik konusunda çok dikkat edilmesini istiyor. Bu arada Tarkan 14 Nisan Cuma günü yapılması planlanan Zürih konseri için güvenlik kuvvetlerinden can güvenliğinin sağlanamayacağı için iptal edildiğini öğrenince çok üzüldüğünü açıkladı. Ama genç sanatçı yapılacak bir şey olmadığı için bir eksik konserle Avrupa turnesini tamamlamanın yollarını arıyor. Tarkan'ın askerliği konusunda ne karar vereceğini ise zaman gösterecek. Yine de görünün o ki en azından önce planlanan konser turnesinin bitmesi gerekiyor. '99 Avrupa turnesi 20 Mart Mannheim 26 Mart Hamburg 27 Mart Brüksel 28 Mart Londra 30 Mart Boblingen 31 Mart Karsluhe 4 Nisan Köln 5 Nisan Bielefeld 7 Nisan Viyana 8 Nisan Nurnberg 10 Nisan Kopenhag 11 Nisan Hannover 12 Nisan Rrotterdam 14 Nisan Zürih 16 Nisan Duisburg 18 Nisan Berlin 20 Nisan Münih 21 Nisan Offenbach [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|