www.TarkanMania.net
Askerliğimi n'olur tecil edin Dazenl10
www.TarkanMania.net
Askerliğimi n'olur tecil edin Dazenl10
www.TarkanMania.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.TarkanMania.net

TarkanMania

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Askerliğimi n'olur tecil edin

YazarMesaj
TarkanMania
TarkanMania.net YÖNETİM
TarkanMania.net YÖNETİM
TarkanMania

Askerliğimi n'olur tecil edin Empty
MesajKonu: Askerliğimi n'olur tecil edin   Askerliğimi n'olur tecil edin Icon_minitimeÇarş. Mart 03, 2010 10:41 pm

Askerliğimi n'olur tecil edin 30.12.1998

Fransa listelerinde hızla yükselmeyi sürdürürken, ülkemizde asker kaçağı konumunda olan Tarkan, haberleriyle magazin dünyasının gündemini belirleyen Hafta Sonu Gazetesi aracılığıyla yetkililere yalvararak, ‘‘N'olur, askerliğim bir yıl erteleyin’’ dedi. Paris'te bulunan Tarkan'a ulaşan Hafta Sonu, bugün piyasaya çıkan sayısında, sanatçının askerlik meselesiyle ilgili düşüncelerine yer verdi. Askerlikten kaçmak gibi bir niyeti olmadığının altını çizen Tarkan, ‘‘Türk vatandaşlığından çıkartılma ihtimalim beni çok korkutuyor. N'olur bu korkumu ülkemdeki insanlarıma duyurun. Ve n'olur askerliğimi bir yıl ertelesinler’’ açıklamasını yaptı. Paris'te vereceği Olympia Konseri'nin ardından Avrupa turnesine çıkmaya hazırlanan Tarkan, daha önce imza attığı anlaşmalar gereğince programını sürdürdüğünü ve bu başarıların kendisi için hayati önem taşadığını söyledi.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://tarkanmania.net/

Askerliğimi n'olur tecil edin
1 sayfadaki 1 sayfası