www.TarkanMania.net
Mustafa'dan Tarkan'a nazire Dazenl10
www.TarkanMania.net
Mustafa'dan Tarkan'a nazire Dazenl10
www.TarkanMania.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.TarkanMania.net

TarkanMania

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Mustafa'dan Tarkan'a nazire

YazarMesaj
TarkanMania
TarkanMania.net YÖNETİM
TarkanMania.net YÖNETİM
TarkanMania

Mustafa'dan Tarkan'a nazire Empty
MesajKonu: Mustafa'dan Tarkan'a nazire   Mustafa'dan Tarkan'a nazire Icon_minitimeÇarş. Mart 03, 2010 10:24 pm

Cenker TEZEL
20.08.1997

Rumelihisarı Konserleri çerçevesindeki ilk konserini önceki akşam veren 0Mustafa Sandal, sahnedeki hareketleriyle Tarkan'a nazire yaptı. Tarzı olmamasına rağmen konserine Tarkan gibi güneş gözlüğü takarak çıkan Sandal, yine Tarkan gibi ayakta kıpırdamadan durarak poz verdi. İlk şarkısından sonra cebindeki el fenerini çıkararak izleyicilerin üzerine tutan Mustafa Sandal, ‘‘Herkesin gözümün önünde olmasını istiyorum. O yüzden el fenerini beraberimde getirdim. Sizleri gördüğüme çok sevindim. Hepinizi çok özledim'' dedi.

Sandal'ın konserini izleyenler arasında Reyhan Karaca da vardı. Karaca'yı sahneye davet eden Mustafa Sandal, genç popçunun boşalttığı sıraya oturarak tempo tuttu ve kendi konserinde izleyici olmanın tadını çıkardı. Sandal, Hisar'da, cezaevinde olan Haluk Levent'in kendisine ayrılan günlerde sahne alamaması üzerine onun yerine konser verdi.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://tarkanmania.net/

Mustafa'dan Tarkan'a nazire
1 sayfadaki 1 sayfası