TarkanMania TarkanMania.net YÖNETİM
Mesaj Sayısı : 549 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 23/02/10 Yaş : 36 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Mustafa'dan Tarkan'a nazire Çarş. Mart 03, 2010 10:24 pm | |
| Cenker TEZEL 20.08.1997 Rumelihisarı Konserleri çerçevesindeki ilk konserini önceki akşam veren 0Mustafa Sandal, sahnedeki hareketleriyle Tarkan'a nazire yaptı. Tarzı olmamasına rağmen konserine Tarkan gibi güneş gözlüğü takarak çıkan Sandal, yine Tarkan gibi ayakta kıpırdamadan durarak poz verdi. İlk şarkısından sonra cebindeki el fenerini çıkararak izleyicilerin üzerine tutan Mustafa Sandal, ‘‘Herkesin gözümün önünde olmasını istiyorum. O yüzden el fenerini beraberimde getirdim. Sizleri gördüğüme çok sevindim. Hepinizi çok özledim'' dedi. Sandal'ın konserini izleyenler arasında Reyhan Karaca da vardı. Karaca'yı sahneye davet eden Mustafa Sandal, genç popçunun boşalttığı sıraya oturarak tempo tuttu ve kendi konserinde izleyici olmanın tadını çıkardı. Sandal, Hisar'da, cezaevinde olan Haluk Levent'in kendisine ayrılan günlerde sahne alamaması üzerine onun yerine konser verdi. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|