www.TarkanMania.net
Londra'yı salladı!!!!! Dazenl10
www.TarkanMania.net
Londra'yı salladı!!!!! Dazenl10
www.TarkanMania.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.TarkanMania.net

TarkanMania

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Londra'yı salladı!!!!!

YazarMesaj
TarkanMania
TarkanMania.net YÖNETİM
TarkanMania.net YÖNETİM
TarkanMania

Londra'yı salladı!!!!! Empty
MesajKonu: Londra'yı salladı!!!!!   Londra'yı salladı!!!!! Icon_minitimeÇarş. Mart 03, 2010 9:50 pm

Londra’yı salladı 23.12.1997

Avrupa turnesinin Londra durağında ilk konseri iptal edilen Tarkan, ikinci konserinde gücünü gösterdi. Tarkan, ‘‘Konserime nazar değdi. Bundan önceki 10 konserim mükemmel geçti. Ama ikinci konserle durumu düzelttiğime inanıyorum’’ dedi.

İkinci Londra konserini ünlü diskotek Hippodrome'da veren ve 2 bin hayranına 2,5 saat boyunca unutulmaz anlar yaşatan Tarkan, ilk konseri böylece unutmuş oldu. Bremen'den geç geldiği için ilk konsere çıkamayan Tarkan, havaalanında da İngiliz gümrük muhafaza görevlilerinin ahret sorularıyla karşılaştığını söyledi. Yaptığı pop müzik türüne kadar binbir soru sorduklarını belirten Tarkan, 1998 yılı planlarını da şöyle açıkladı:

‘‘İngilizce albümüm Şubat'ta ABD, İngiltere ve Türkiye'de çıkıyor. Albümde ‘‘You Sexy Thing' adlı parçayı okuyorum. Ünlü grup Hot Chocolate'ın bu şarkısını bir de benden dinleyin. Bizim yaptığımız çok daha iyi. Daha modern bir şekilde okudum. Yeni albümünde benim ve ekibimizin ortak yaptığı besteler var. İngilizce yeni eserleri, nazar değer diye okumuyorum. 1998'e girerken en büyük beklentim, sağlık. Bunun önemini zamanla daha iyi anlıyorum. Yeni yılda İngilizce albümünün başarılı olmasını istiyorum. Bütün dünyaya sesimi duyurmak arzusundayım. Çünkü bu İngilizce albümde herşeye rağmen Türk ruhunu muhafaza ettim. Bir de Uzakdoğu'ya açılmak istiyorum. Bunun için araştırma yapıyoruz.’’

Tarkan, aşkta da aradığını bulduğunu söyledi. Los Angeles'ta yaşayan sevgilisi Nevbahar'la ayrı düştüğünü, gönlünün orada, aklının turnede olduğunu söyleyen sanatçı, bir an önce turnesini tamamlayıp sevdiklerine vakit ayırmayı düşündüğünü belirtti.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://tarkanmania.net/

Londra'yı salladı!!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası